Νέα Ημερομηνία για την Creta Beauty Expo

FW2021 ΔΤ

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
CRETA BEAUTY EXPO
#FW20-21

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον Covid-19 καθώς και τη παράταση του Πάσχα ως τις 26 Μαΐου η Alfa Expo αναγκάζεται να μεταφέρει την Creta Beauty Expo σε νέα ημερομηνία όταν και θα λανσάρουμε τις τάσεις του Φθινοπώρου – Χειμώνα 2020-2021 στο νησί της Κρήτης.

Καθώς προέχει η υγεία όλων μας και η συμμόρφωση στις οδηγίες #μένουμε σπίτι δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε την εν λόγω οδό για να προστατεύσουμε πρωτίστως τους πελάτες μας, τους επισκέπτες μας, την έκθεση αλλά και εμάς τους ίδιους.

Μετά την τεράστια επιτυχία της 1ης Creta Beauty Expo λοιπόν, αλλά και της πληθώρας μηνυμάτων που έχουμε λάβει από επισκέπτες για τη νέα ημερομηνία της έκθεσης, ανακοινώνουμε επίσημα την Creta Beauty Expo #FW20-21 η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου!

Προσκαλούμε όλες τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην Creta Beauty Expo για να αναδείξουν στο μεγάλο κοινό επαγγελματιών της Κρήτης τις τάσεις στο χώρο της ομορφιάς για τη σεζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2020-2021 .

Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια ομορφιάς, Σεμινάρια για το πως να προωθήσετε την επιχείρησή σας online, Inspirational Speeches, Party, Photo Booths, θα παραστούν Celebrity Guests και ένα συνέδριο γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Επίσης μεγάλοι διαγωνισμοί και giveaways με πλούσια δώρα για όλους τους επισκέπτες!

Και τέλος, πάρα πολλές εκπλήξεις που θα αφήσουν τους επισκέπτες άφωνους!

Είσοδος μόνο για επαγγελματίες
Ώρες Λειτουργίας 10.00-20.00

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή και πάρτε μέρος σε μια από τις σημαντικά ανερχόμενες εκθέσεις ομορφιάς της Ελλάδας!

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin