Η Laloo cosmetics – Nail & Beauty Training #laloo_crete Χρυσός Χορηγός της Creta Beauty Expo!

laloo 1000x600pix

H Laloo Cosmetics- Nail & Beauty Training #laloo_crete είναι ο Χρυσός Χορηγός της Creta Beauty Expo και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς μια επιχείρηση με ηγετική θέση στο χώρο της ονυχοπλαστικής – αισθητικής άκρων από την Κρήτη επιλέγει την Creta Beauty Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 ως 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στο Ηράκλειο, για να προβάλει τις υπηρεσίες & τα προϊόντα της.

H Laloo cosmetics – Nail & Beauty Training #laloo_crete δραστηριοποιείται στην Κρήτη εδώ και 3 χρόνια στο κομμάτι της χονδρικής και της λιανικής & αναγνωρίζεται ως το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στο νησί με περισσότερα από 100 καταστήματα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα της.

Ένα σημαντικό νέο είναι ότι η Laloo Cosmetics- Nail & Beauty Training #laloo_crete από τον Οκτώβριο του 2020 αποκτά τη δική της σχολή στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου και θα πραγματοποιείται 3μηνη εκμάθηση ονυχοπλαστικής – αισθητικής άκρων. Η σχολή εδρεύει στη Λεωφόρο Ικάρου 94 & Σουλίου 1.

Πάντα με σεβασμό στον επαγγελματία η Laloo Cosmetics- Nail & Beauty Training #laloo_crete φροντίζει να παρέχει άριστες υπηρεσίες και εξαιρετικά προϊόντα.

Ιδιαίτερη τιμή για την Creta Beauty Expo αποτελεί το γεγονός ότι η Laloo Cosmetics- Nail & Beauty Training #laloo_crete συμμετείχε και στην πρώτη έκθεση και αποφάσισε στη νέα διοργάνωση να αναβαθμίσει τη συμμετοχή της.

5.000 επισκέπτες αναγνώρισαν την αξία της Creta Beauty Expo την πρώτη χρονιά, επιχειρήσεις με ηγετική θέση στο χώρο αναπτύσσουν τις συμμετοχές τους & ταξιδεύουν για 1η ή 2η φορά στην Κρήτη για να συμμετέχουν στην Έκθεση ομορφιάς με την αναπάντεχη επιτυχία που δεν είναι άλλη από την Creta Beauty Expo! Εσείς, θα λείπετε;

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin