Κανονικά θα διεξαχθεί η Creta Beauty Expo!

Η ομάδα της Creta Beauty Expo επέστρεψε κανονικά στο πόστο της και έχοντας λάβει όλα τα μέτρα προστασίας θέλοντας να εξαλείψει κάθε φόβο σας ανακοινώνει ότι η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί κανονικά από τις 25 ως τις 27 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τα παρακάτω πριν την επίσκεψή σας στην Έκθεση:

💜Στη γραμματεία της Έκθεσης θα παρέχονται μάσκες σε όλους τους επισκέπτες οι οποίοι δεν φέρουν τη δική τους.

💜Για να αποφύγουμε το συνωστισμό στη γραμματεία θα ακολουθήσουμε νέο σύστημα εγγραφών, όσοι επισκέπτες ήρθαν και πέρυσι στην έκθεση και έχουν εγγραφεί κανονικά θα λάβουν στο email τους την κάρτα εισόδου τους με τα προσωπικά τους στοιχεία.

💜Όσοι επισκέπτες είναι καινούριοι θα πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία εγγραφής στο website μας στον τομέα επισκέπτες συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στο section Δελτίο Εισόδου και να έχουν μαζί τους τη βεβαίωση σπουδών τους ή κάποιο άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί την επαγγελματική τους ιδιότητα (επαγγελματική κάρτα, αφμ κλπ).

💜Η είσοδος φέτος επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες και σπουδαστές του τομέα. Για τους συνοδούς υπάρχουν σημεία αναμονής στον εξωτερικό χώρο.

💜Τα σεμινάρια φέτος παρακολουθούνται με εγγραφή και ο αριθμός των ατόμων είναι περιορισμένος, σύντομα θα ανακοινώσουμε πως μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτά.

💜Έχουμε φροντίσει ώστε να μπορούν να μεταφερθούν όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο από Χανιά, Ηράκλειο & Ρέθυμνο με δωρεάν δρομολόγια και εκπτώσεις στα κτελ από τα Χανιά & το Ρέθυμνο. Θα ενημερωθείτε σύντομα από τα social media & το website μας.

💜Στο χώρο της έκθεσης θα υπάρχουν σημάνσεις για το που πρέπει να στέκεστε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και αντισηπτικά σε καίρια & εμφανή σημεία.

💜Όλες οι οδηγίες για την προστασία σας από τον covid 19 θα υπάρχουν αναρτημένες σε πίνακες στην έκθεση.

💜Υπεύθυνα σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την προστασία των εκθετών & επισκεπτών μας και θα φροντίσουμε για την άριστη & ομαλή λειτουργία της Έκθεσης.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin